RATKAISIN POLYIMIDI
Products
Hot tuotteet
Uutiset/Teachers & Tietoa

Mitkä ovat PTFE-levyn erinomaiset ominaisuudet?

RATKAISIN POLYIMIDI | Updated: May 25, 2018

PTFE-levy (kutsutaan myös PTFE-levyksi, Teflon-levyksi, Teflon-levyksi) jaetaan kahteen tyyppiin: muottipuristus ja kääntö. Valettu levy on muodostettu PTFE-hartsista huoneenlämmössä muovaamalla ja sintrattu sitten. Jäähdytetty ja tehty. Teflon-kääntölevy valmistetaan PTFE-hartsista tiivistämällä, sintraamalla ja pyörivällä leikkauksella. Sen tuotteet ovat laajalti käytössä ja niillä on erittäin erinomainen kokonaisvaltainen suorituskyky: korkea ja alhainen lämpötila (-192 ° C-260 ° C), korroosionkestävyys (voimakas happo, voimakas alkali, aqua regia jne.), Säänkestävyys, korkea voitelu, ei adheesiota, myrkytöntä ja muita erinomaisia ominaisuuksia.

Teflonlevy valmistetaan 100% puhdasta teflonia muovaamalla, kääntämällä, leikkaamalla ja muilla prosesseilla. Se on paras kemiallinen kestävyys tunnetuissa muoveissa, ei ikääntymistä, ei sähköä. Erittäin alhaista kitkakerrointa voidaan käyttää lämpötiloissa -180 - +260 astetta ilman kuormaa. Soveltuu litteille alustalle, V-tyyppisille alustalle, vuorausmateriaaleille ja muille tiivistemateriaaleille, männänrenkaille, ohjauskiskoille ja muille voiteluaineille, sähköeristeille, tarttumista estäviin materiaaleihin.

Teflonlevy, kestävä ja luotettava tiivistyskyky; PTFE: llä itsellään on paras korroosionkestävyys ja ikääntymisenkestävyys, kun erikoiskäsittelyllä on hyvä liukastumisvastus ja kylmävirtauskyky; voi olla hyvin laaja Pitkän aikavälin turvallisen käytön lämpötila-alue; pehmeä ja helppo leikata, voidaan leikata mekaanisesti tai käsin, helppo asentaa; pehmuste on valkoinen, puhdas, ei saastuta kosketusta materiaalin kanssa.


 • Yrityksen profiili
  RATKAISIN POLYIMIDI perustettiin marraskuussa 2010 on ammattitaitoinen ja korkean teknologian valmistaja POLYIMIDI (PI) ja tuotteitaan nimellä "GOLDEN muovi". RATKAISIN POLYIMIDI on yksi valmistaa termoplastinen polyimidi lämpökovettuva polyimidi polyimidi jauhe, polyimidi kuormalavan, polyimidi neste, polyimidi profiili, polyimidi hiukkanen, polyimidi monomeerin, polyimidi vaahto , Polyimidi hartsi, polyimidi pinnoite, polyimidi komposiittimateriaalista, polyimidi nestekidenäyttö tasaus agentti ja niin edelleen. Termoplastinen polyimidi factory, company, tukku, ostaa, tuotteet. RATKAISIN POLYIMIDI polyimidi on eräänlainen korkean suorituskyvyn insinöörin muovi. Se on erinomainen lämpö, mekaaninen, dielektrisen, mittatarkkuus, korroosionkestävyys ja tutkaan suorituskyvyn lisäksi on myös hyvä lastuttavuutta. Se voi olla muotoinen läpi eri menetelmiä niin laudaksi suulakepuristus, ruiskuvalu ja injektio....
 • Product Category
 • Ota yhteyttä
  Address:Tietoa 1401, Peninsula International Mansion, Jiande kaupunki, 311600 Zhejiang Province, Kiina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093