RATKAISIN POLYIMIDI
Products
Hot tuotteet
Uutiset/Teachers & Tietoa

Mitkä ovat PTFE-tuotteiden edut?

RATKAISIN POLYIMIDI | Updated: May 11, 2018

PTFE-tuotteet, jotka tunnetaan myös Teflon- tai muovi-kuningasina, ovat tetrafluorieteenimonomeerien kopolymeerejä. Siinä on seuraavat edut:

1 kemiallinen stabiilisuus: Lähes kaikki kemiallinen kestävyys, vahva happo, voimakas alkalisuus tai voimakkaat hapettimet ja orgaaniset liuottimet jne. Eivät vaikuta siihen.

2 terminen stabiilisuus: halkeilulämpötila yli 400 ° C. Siksi PTFE voi toimia normaalisti lämpötila-alueella -200 ° C - 300 ° C.

3 Itsevoitelu: PTFE-materiaalin pinnalla on erinomainen itsevoitelu ja lähes kaikki viskoosiset materiaalit eivät pääse tarttumaan sen pinnalle.

4 kitkan vähentäminen: PTFE-materiaalin kitkakerroin on erittäin pieni, vain 0,02, on 1/40 kumia.


 • Yrityksen profiili
  RATKAISIN POLYIMIDI perustettiin marraskuussa 2010 on ammattitaitoinen ja korkean teknologian valmistaja POLYIMIDI (PI) ja tuotteitaan nimellä "GOLDEN muovi". RATKAISIN POLYIMIDI on yksi valmistaa termoplastinen polyimidi lämpökovettuva polyimidi polyimidi jauhe, polyimidi kuormalavan, polyimidi neste, polyimidi profiili, polyimidi hiukkanen, polyimidi monomeerin, polyimidi vaahto , Polyimidi hartsi, polyimidi pinnoite, polyimidi komposiittimateriaalista, polyimidi nestekidenäyttö tasaus agentti ja niin edelleen. Termoplastinen polyimidi factory, company, tukku, ostaa, tuotteet. RATKAISIN POLYIMIDI polyimidi on eräänlainen korkean suorituskyvyn insinöörin muovi. Se on erinomainen lämpö, mekaaninen, dielektrisen, mittatarkkuus, korroosionkestävyys ja tutkaan suorituskyvyn lisäksi on myös hyvä lastuttavuutta. Se voi olla muotoinen läpi eri menetelmiä niin laudaksi suulakepuristus, ruiskuvalu ja injektio....
 • Product Category
 • Ota yhteyttä
  Address:Tietoa 1401, Peninsula International Mansion, Jiande kaupunki, 311600 Zhejiang Province, Kiina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093