RATKAISIN POLYIMIDI
Products
Hot tuotteet
Uutiset/Teachers & Tietoa

PTFE-täytettyjen tuotteiden pääasiallinen tarkoitus

RATKAISIN POLYIMIDI | Updated: May 16, 2018


PTFE-täyteaineet PTFE: n päämateriaaleina käytetään PTFE: n liukumisominaisuuksien ja kulumiskestävyyden parantamiseksi grafiittia, hiilimusta, molybdeenidisulfidia, lasikuitua, hiilikuitua, polyfenyleenisulfidia jne. Täytä muutos.

Tärkeimmät käyttötarkoitukset: tiivisteet, venttiilipäät, tiivisteet, laakerit, liukusäätimet, männänrenkaat jne.

PTFE-kyllästetyt tuotteet ovat korkealuokkaisia, korkealuokkaisia lasikuitulankoja valmistettuja tuotteita, jotka on kudottu erilaisiin paksuihin pohjakanaviin, kyllästetty PTFE: llä ja käsitelty korkean lämpötilan silikageelillä.

Käyttötarkoitukset: Tekstiilien painatus ja värjäys, painatus- ja kuivausvyöt, seulapainatus, ultraviolettikuivatus, elintarvikkeiden leivontalaitteiden hihnat, elintarvikkeet, lääketiede, komposiittisten muovipussien lämpöeristys, korroosionestoputki jne.

PTFE-sauvoja, putkia, kalvoja, laakereita, tiivisteitä, venttiilejä ja muita erilaisia profiileja ja osia käytetään laajasti koneissa, kemikaaleissa, ilmailussa, sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa, puolustusteollisuudessa, huipputeknologiassa, lääketieteellisessä ja sähköisessä eristyksessä.


 • Yrityksen profiili
  RATKAISIN POLYIMIDI perustettiin marraskuussa 2010 on ammattitaitoinen ja korkean teknologian valmistaja POLYIMIDI (PI) ja tuotteitaan nimellä "GOLDEN muovi". RATKAISIN POLYIMIDI on yksi valmistaa termoplastinen polyimidi lämpökovettuva polyimidi polyimidi jauhe, polyimidi kuormalavan, polyimidi neste, polyimidi profiili, polyimidi hiukkanen, polyimidi monomeerin, polyimidi vaahto , Polyimidi hartsi, polyimidi pinnoite, polyimidi komposiittimateriaalista, polyimidi nestekidenäyttö tasaus agentti ja niin edelleen. Termoplastinen polyimidi factory, company, tukku, ostaa, tuotteet. RATKAISIN POLYIMIDI polyimidi on eräänlainen korkean suorituskyvyn insinöörin muovi. Se on erinomainen lämpö, mekaaninen, dielektrisen, mittatarkkuus, korroosionkestävyys ja tutkaan suorituskyvyn lisäksi on myös hyvä lastuttavuutta. Se voi olla muotoinen läpi eri menetelmiä niin laudaksi suulakepuristus, ruiskuvalu ja injektio....
 • Product Category
 • Ota yhteyttä
  Address:Tietoa 1401, Peninsula International Mansion, Jiande kaupunki, 311600 Zhejiang Province, Kiina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093