RATKAISIN POLYIMIDI
Products
Hot tuotteet
Uutiset/Teachers & Tietoa

PI kansainvälinen kehitys

RATKAISIN POLYIMIDI | Updated: Sep 15, 2014

‍‍‍‍‍‍

Development-kurssi ja erityinen teknisten muovien kansainvälinen nykytilanne

Erityinen teknisten muovien on kansainvälinen vuodesta 60 1900-luvun alussa 80: n, meille Neuvostoliiton kylmän sodan kilpavarustelu kaksi pa sosiaalinen kysyntä uuden sukupolven korkean suorituskyvyn polymeeri materiaaleja kehitetään. Aikaisemmin tunnettu korkean lämpötilan polymeerit (mitattuna suhteellisen teknisten muovien). Tällä hetkellä yleisesti tunnettu erityistä teknisten muovien (Super teknisten muovien) tai korkean suorituskyvyn polymeerit (korkean suorituskyvyn polymeerillä) koska polyimidi (PI) 60-luvulla aloitettiin jo 80 s kaupallistamiseen Peek viime 20 vuotta, tärkeimmät lajikkeet onnistunut kehittäminen ja teollistuminen on: 1 polyimidi (PI); 2 polyamidi karbatsolina (PAI); 3 polyeetteri karbatsolina (PEI); 4 polyarylate (U-polymeeri); 5 polyphenylene rikkivetyä (PPS); 6 polysulfone (PSF) 7 polyeetteri sulfoni yhteensä (PSE); 8 poly Eetteri Eetteri Ketoni (PEEK) jne...

Polyphenylene rikkivetyä käytetään laajalti, suurin laji tunnetaan amerikkalaiset, Philip ja japanilaiset yritykset, kuten Wu Yu on muodostunut kokoa yli 30 000 tonnia. Niin hintojen kuin muut lajikkeet ovat vähentyneet merkittävästi.

Myöhään (1981 kaupallistaminen) kehittynyt PEEK hartsi, nykyinen markkinoiden laajuus vähintään noin 2000t/y ja hinta on suurin Japanin markkinoille 13000 jeniä ($118/Kg) /Kg.

Erityinen teknisten muovien verrattuna muut pääpiirteet kahdenlaisia materiaalit voidaan tiivistää seuraavasti:

1) fysikaaliset ominaisuudet

A. lämmön korkealle tasolle (yleensä määritelty UL lämpötila indeksi yli 150 astetta c);

B. mekaaninen lujuus (yleiset ehdot muovi 2 ~ 4 kertaa);

C. on erinomainen kattava suorituskyky (kuten säteilyn vastus, lämmönkesto säänkestävyys.).

2) käsittely tekniikka:

A. jalo käsittely lämpötila (yleensäkin 300 ~ 400 ℃);

B. ruiskutus-paine (yleensä 120MPa ~ 160MPa);

C. (yleiskäyttöinen muovia multaa on lämmitettävä ja jäähdytys päinvastoin)

D. kuuma runner on ensisijainen.

3) ja muita arvokkaita (yleensä välillä 1 ~ 10 miljoonaa dollaria tonnilta kymmeniä kertoja ehdot muovia);

4) pitkä induktio ajan markkinoiden kehitystä.

5) lajikkeen monopoliaseman muutama suuri tuotanto ja toimitukset.

1981-1993 12 vuotta, markkinoiden laajuus nousee noin 400t/y. 1993 ajan nopean kasvun jälkeen lähes kymmenen vuoden aikana keskimääräinen kasvuvauhti saavutti 15 prosenttiin vuodessa.

‍‍‍‍‍‍

 • Yrityksen profiili
  RATKAISIN POLYIMIDI perustettiin marraskuussa 2010 on ammattitaitoinen ja korkean teknologian valmistaja POLYIMIDI (PI) ja tuotteitaan nimellä "GOLDEN muovi". RATKAISIN POLYIMIDI on yksi valmistaa termoplastinen polyimidi lämpökovettuva polyimidi polyimidi jauhe, polyimidi kuormalavan, polyimidi neste, polyimidi profiili, polyimidi hiukkanen, polyimidi monomeerin, polyimidi vaahto , Polyimidi hartsi, polyimidi pinnoite, polyimidi komposiittimateriaalista, polyimidi nestekidenäyttö tasaus agentti ja niin edelleen. Termoplastinen polyimidi factory, company, tukku, ostaa, tuotteet. RATKAISIN POLYIMIDI polyimidi on eräänlainen korkean suorituskyvyn insinöörin muovi. Se on erinomainen lämpö, mekaaninen, dielektrisen, mittatarkkuus, korroosionkestävyys ja tutkaan suorituskyvyn lisäksi on myös hyvä lastuttavuutta. Se voi olla muotoinen läpi eri menetelmiä niin laudaksi suulakepuristus, ruiskuvalu ja injektio....
 • Product Category
 • Ota yhteyttä
  Address:Tietoa 1401, Peninsula International Mansion, Jiande kaupunki, 311600 Zhejiang Province, Kiina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093