RATKAISIN POLYIMIDI
Products
Hot tuotteet
Uutiset/Teachers & Tietoa

Teflon-levy on tullut välttämättömäksi materiaaliksi

RATKAISIN POLYIMIDI | Updated: Apr 27, 2018


PTFE-levyjä on käytetty kemiallisissa, öljy- ja kemianteollisuuksissa, koska niiden erinomainen vastustuskyky on korkea ja matala lämpötila, kemiallinen kestävyys, hyvä sähköeriste, ei tarttuvuus, säänkestävyys, palonesto ja hyvä itsevoitelu. Tekstiili-, sähkö- ja sähköisiä, lääketieteellisiä ja mekaanisia kenttiä on käytetty laajalti.

Fluoripolymeereissä PTFE: llä on suurin kulutus ja laajin käyttötarkoitus. Se on tärkeä fluoroplastisten ryhmien joukko. PTFE: llä on erinomainen vastustuskyky korkean ja matalan lämpötilan ja kemiallisen kestävyyden, hyvän sähköeristyksen, tarttumattomuuden, säänkestävyyden, palonestoaineen ja hyvän itsevoitelun suhteen. Se on maine "muovin kuningas". Aineistoa kehitettiin ensin kansallisen puolustuksen ja huipputekniikan tarpeisiin ja vähitellen edistettiin siviilikäyttöön. Sen käyttö liittyy monien ilmailu- ja siviilikäyttöön liittyviin näkökohtiin, ja sen käyttökysymyksestä on tullut välttämätön materiaali.


 • Yrityksen profiili
  RATKAISIN POLYIMIDI perustettiin marraskuussa 2010 on ammattitaitoinen ja korkean teknologian valmistaja POLYIMIDI (PI) ja tuotteitaan nimellä "GOLDEN muovi". RATKAISIN POLYIMIDI on yksi valmistaa termoplastinen polyimidi lämpökovettuva polyimidi polyimidi jauhe, polyimidi kuormalavan, polyimidi neste, polyimidi profiili, polyimidi hiukkanen, polyimidi monomeerin, polyimidi vaahto , Polyimidi hartsi, polyimidi pinnoite, polyimidi komposiittimateriaalista, polyimidi nestekidenäyttö tasaus agentti ja niin edelleen. Termoplastinen polyimidi factory, company, tukku, ostaa, tuotteet. RATKAISIN POLYIMIDI polyimidi on eräänlainen korkean suorituskyvyn insinöörin muovi. Se on erinomainen lämpö, mekaaninen, dielektrisen, mittatarkkuus, korroosionkestävyys ja tutkaan suorituskyvyn lisäksi on myös hyvä lastuttavuutta. Se voi olla muotoinen läpi eri menetelmiä niin laudaksi suulakepuristus, ruiskuvalu ja injektio....
 • Product Category
 • Ota yhteyttä
  Address:Tietoa 1401, Peninsula International Mansion, Jiande kaupunki, 311600 Zhejiang Province, Kiina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093