RATKAISIN POLYIMIDI
Products
Hot tuotteet
Uutiset/Teachers & Tietoa

PTFE on hyvä dynaaminen tiivistemateriaali

RATKAISIN POLYIMIDI | Updated: May 02, 2018

PTFE tehtiin PTFE-hartsin suspensiopolymeroinnilla mäntäpuristuksella. Tunnetuista muoveista PTFE: llä on paras kemiallinen resistanssi ja dielektriset ominaisuudet. PTFE on hyvä dynaaminen tiivistysmateriaali. Se on eräänlainen punottu polytetrafluorieteeni nauha. Se on alhainen kitkakerroin, kulutuskestävyys, kemiallinen kestävyys, hyvä tiivistys, ei hydrolyysi eikä muutosta. Kova ja niin erinomainen suorituskyky. Käytetään eri taajuuksilla käytettävien tiivisteiden tiivisteiden ja voiteluainemateriaalien sekä sähköeristeen, kondensaattorieristeiden, lankaeristeen, sähköisten instrumentointieristysten jne. Kanssa.

PTFE-sauvoja, putkia, kalvoja, laakereita, tiivisteitä, venttiilejä ja muita erilaisia profiileja ja osia käytetään laajasti koneissa, kemikaaleissa, ilmailussa, sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa, puolustusteollisuudessa, huipputeknologiassa, lääketieteellisessä ja sähköisessä eristyksessä.


 • Yrityksen profiili
  RATKAISIN POLYIMIDI perustettiin marraskuussa 2010 on ammattitaitoinen ja korkean teknologian valmistaja POLYIMIDI (PI) ja tuotteitaan nimellä "GOLDEN muovi". RATKAISIN POLYIMIDI on yksi valmistaa termoplastinen polyimidi lämpökovettuva polyimidi polyimidi jauhe, polyimidi kuormalavan, polyimidi neste, polyimidi profiili, polyimidi hiukkanen, polyimidi monomeerin, polyimidi vaahto , Polyimidi hartsi, polyimidi pinnoite, polyimidi komposiittimateriaalista, polyimidi nestekidenäyttö tasaus agentti ja niin edelleen. Termoplastinen polyimidi factory, company, tukku, ostaa, tuotteet. RATKAISIN POLYIMIDI polyimidi on eräänlainen korkean suorituskyvyn insinöörin muovi. Se on erinomainen lämpö, mekaaninen, dielektrisen, mittatarkkuus, korroosionkestävyys ja tutkaan suorituskyvyn lisäksi on myös hyvä lastuttavuutta. Se voi olla muotoinen läpi eri menetelmiä niin laudaksi suulakepuristus, ruiskuvalu ja injektio....
 • Product Category
 • Ota yhteyttä
  Address:Tietoa 1401, Peninsula International Mansion, Jiande kaupunki, 311600 Zhejiang Province, Kiina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093