RATKAISIN POLYIMIDI
Products
Hot tuotteet
Uutiset/Teachers & Tietoa

Tärkeää polymeeri materiaalit polyimidi

RATKAISIN POLYIMIDI | Updated: Sep 15, 2014

Polyimidi on eräänlainen tärkeä polymeeri materiaalit ovat laajalti käytössä kaikilla elämänaloilla, koska sen tärkeä merkitys teollisuuden kehitystä monissa maissa strategisten voimavarojen rajoitettiin. Tässä yhteydessä JIANDE CITY RATKAISIN POLYIMIDI Co, Ltd on itsenäisesti kehittänyt polyimidi voidaan massatuotannon murtaa saarto maamme ulkomailla.

Polyimidi korkeassa lämpötilassa enintään 700 ℃, sen vahvuus on samanlainen Metal, on tunnetuin kattava esitys luokan orgaaninen polymeeri materiaaleja, polymeeri materiaalit kaikki spire. Tällä hetkellä tuotannossa kuitua, polyimidi vaahto, muovi ja muut tuotteet ovat laajalti käytetty ilmailu, ilmailu, erottaminen kalvo, nanoteknologian, mikroelektroniikan, nestekidenäyttö, laser kentät. Teollisuuden yleisesti sitä mieltä, että "ei polyimidi ei olisi Microelectronic nykyteknologian". Mutta koska tutkimus- ja kehitysinvestointeja, pitkä, vaikeuksista, koko maailma on amerikkalainen, Japani, Venäjä, Itävalta ja muutamat muut maat master kehittynyttä teknologiaa. Strategista merkitystä, koska nämä maat ovat käyneet Kiinan tekninen saarto, vientirajoituksia.

Vuonna 2009 Euroopan ja Amerikan maiden vuosituotanto on 30000 tonnia polyimidi, mutta maamme on alle 20 tonnia. Se on tässä taustalla polyimidi on yhä pullonkaula, rajoittaa Kiinan teollisuuden, tieteen kehitystä ja teknologian, JIANDE CITY RATKAISIN POLYIMIDI Co, Ltd 2010 menestyksekkäästi kehittänyt saavuttaa polyimidi massatuotantoon, ja edelleen kehitetty korkean molekyyli aineen tuottamiseen on parempi kuin polyimidi polyimidi paperi. Paperi on seurausta polyimidi polymeeri materiaaleja edelleen polymerointi jolloin polyimidi perustuu tämä materiaali, kuumuuteen ja voimaa parempaa polyimidi, saavutetaan maailman eniten edistyneen tason. JIANDE CITY RATKAISIN POLYIMIDI Co, Ltd sanoi Yang Cheng, polyimidi kuidut ennen tuotteidemme, ovat tuontituotteet noin neljäsataatuhatta, 2008, 2009 tai niin, hinnat, Toimitusaika on työläiset. Koska tämä yksi yrityksemme eivät ole neuvotteluvoimaa valtaa tuotteet markkinoille vuonna 2010, 2011, kun markkina validointia ulkomaisten yritysten alkoi poistoja, hinta leikata puoli.

Tällä hetkellä JIANDE CITY RATKAISIN POLYIMIDI Co, Ltd on maailman vain saatavilla polyimidi syntetisoitu valmiin tuotteen tuotannon kapasiteettia yritysten, paperi otettu tuotantoon polyimidi lopussa.


 • Yrityksen profiili
  RATKAISIN POLYIMIDI perustettiin marraskuussa 2010 on ammattitaitoinen ja korkean teknologian valmistaja POLYIMIDI (PI) ja tuotteitaan nimellä "GOLDEN muovi". RATKAISIN POLYIMIDI on yksi valmistaa termoplastinen polyimidi lämpökovettuva polyimidi polyimidi jauhe, polyimidi kuormalavan, polyimidi neste, polyimidi profiili, polyimidi hiukkanen, polyimidi monomeerin, polyimidi vaahto , Polyimidi hartsi, polyimidi pinnoite, polyimidi komposiittimateriaalista, polyimidi nestekidenäyttö tasaus agentti ja niin edelleen. Termoplastinen polyimidi factory, company, tukku, ostaa, tuotteet. RATKAISIN POLYIMIDI polyimidi on eräänlainen korkean suorituskyvyn insinöörin muovi. Se on erinomainen lämpö, mekaaninen, dielektrisen, mittatarkkuus, korroosionkestävyys ja tutkaan suorituskyvyn lisäksi on myös hyvä lastuttavuutta. Se voi olla muotoinen läpi eri menetelmiä niin laudaksi suulakepuristus, ruiskuvalu ja injektio....
 • Product Category
 • Ota yhteyttä
  Address:Tietoa 1401, Peninsula International Mansion, Jiande kaupunki, 311600 Zhejiang Province, Kiina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093